Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Key Figures met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Key Figures aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie. Verwijzingen naar sites die niet door Key Figures worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen ten allen tijden zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Hoewel Key Figures uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Key Figures niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Key Figures.

Key Figures aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door, Key Figures op welke manier dan ook.

Contact

  • Tuinderij 21
  • 2451 GG Leimuiden
  • Postbus 66
  • 2450 AB Leimuiden
  • Tel: +31(0)172 500 226
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.