doelen

Uw doelen

Wat wilt u bereiken?

Nieuwe klanten werven, meer verkopen aan bestaande klanten, een beter inzicht in uw klanten en markten: Key Figures biedt voor al deze doelen een passende oplossing. Door Marketing & Sales maatwerk komt u tot heldere inzichten over uw mogelijkheden in de markten waarin u actief bent. Verlaag uw marketingkosten, verbeter uw ROI en verhoog uw omzet met hulp van Key Figures.

Meer nieuwe klanten

De werving van nieuwe klanten is succesvol als uw wervingscampagnes gericht en effectief zijn. Benader de juiste klant op het juiste moment. Daardoor kunt u structureel de wervingskosten verminderen. Lees meer

Meer rendement uit bestaande klanten

U wilt meer halen uit uw bestaande klanten. Meer omzet, meer informatie, meer inzicht en meer winst. Analyseer en voorspel het gedrag om zo in te spelen op veranderende klantomstandigheden.
Lees meer

Meer klanten behouden

Behoud uw waardevolle klanten. Zorg ervoor dat uw winstgevende klanten niet weglopen. Het analyseren van klanten die afhaken geeft inzicht waarmee u pro actief kunt inspelen op klanten die u wilt behouden. Lees meer

Inzicht in uw klantenbestand

Leer uw klanten en klantenbestand kennen. Op die manier kunt u gericht campagnes opzetten om beter aan de wensen van uw klanten te voldoen.
Lees meer

Effectiviteit van uw campagnes verhogen

Verminder uw kosten en bereik de juiste klanten met de juiste benadering en het juiste product. Door inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van de verschillende klantgroepen en hun gedrag, kunt u gericht campagne voeren en uw meer rendement behalen.
Lees meer

{module ValAddThis}

Contact

  • Tuinderij 21
  • 2451 GG Leimuiden
  • Postbus 66
  • 2450 AB Leimuiden
  • Tel: +31(0)172 500 226
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.